ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απασφάλισε ο Σάντερς: Αν ο Τραμπ πειράξει μειονότητες θα γίνουμε ο εφιάλτης του

Απασφάλισε ο Σάντερς: Αν ο Τραμπ πειράξει μειονότητες θα γίνουμε ο εφιάλτης του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O χειρότερος εφιάλτης» του Τραμπ θα γίνει ο Μπέρνι Σάντερς αν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κινηθεί κατά των μειονοτήτων και των παράτυπων μεταναστών.

Αυτό δήλωσε ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος είχε διεκδικήσει ανεπιτυχώς το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, με ανάρτησή του στο twitter.

Τόνισε ωστόσο ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον κ. Τραμπ για τη βελτίωση της ζωής των Αμερικανών εργαζομένων.

Ο Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος στήριξε τελικώς τη Χίλαρι Κλίντον, νικήτρια της εσωκομματικής διαδικασίας για την προεδρική υποψηφιότητα των Δημοκρατικών, ανέφερε μέσω Twitter: «Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ πάρει τον θυμό του λαού και τον στρέψει ενάντια σε μουσουλμάνους, ισπανόφωνους και γυναίκες, θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης του».

“Δεν θα πετάξουμε 11 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα”

Πρόσθεσε δε «Αυτή είναι η Αμερική και δεν θα πετάξουμε 11 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Δεν θα στραφούμε κατά των Μουσουλμάνων»

Σε δήλωσή του, ο γερουσιαστής του Βερμόντ είχε αναφέρει ωστόσο ότι «στον βαθμό που ο κ. Τραμπ εννοεί όσα λέει για πολιτικές οι οποίες θα βελτιώνουν τις ζωές των οικογενειών των εργαζομένων, εγώ και άλλοι προοδευτικοί είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μαζί του. Στον βαθμό που θα ακολουθήσει ρατσιστικές, σεξιστικές, ξενοφοβικές και αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές, θα του αντιταχθούμε με πάθος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr