ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Ο ΟΦΗ σήκωσε το Super Cup λυγίζοντας την ΑΕΚ στα πέναλτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε γενναίες αλλαγές στο οργανωτικό σχήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) ετοιμάζεται να προχωρήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
Σε αυτό το φόντο και με ζητούμενο την αποτίμηση του δυσμενούς εκλογικού αποτελέσματος της περασμένης Κυρικαής συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ ο κ. Καμμένος, για την ανακατανομή ρόλων αξιολογεί τα στελέχη με βάση την προσφορά τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.
Ήδη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο πολιτικό του γραφείο. Έχει αλλάξει, επίσης, και ο γενικός και οικονομικός διευθυντής του κόμματος, Κ. Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος παρέδωσε τη θέση του στον Κ. Σιψή.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα το σενάριο περί αναβάθμισης της Ραχήλ Μακρή σε αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, κάτι που διαψεύδουν κατηγορηματικά στελέχη του κόμματος.
Στενοί συνεργάτες του κ. Καμμένου διευκρινίζουν ότι η κ. Μακρή θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του συνεδρίου, όχι ως αντιπρόεδρος.
























































