Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσίδα ιδιοκτήτρια μπαρ είχε βγάλει στο κλαρί Ελληνίδα – 150 ευρώ πήγαινε η… περιποίηση!

Ρωσίδα ιδιοκτήτρια μπαρ είχε βγάλει στο κλαρί Ελληνίδα – 150 ευρώ πήγαινε η… περιποίηση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Λακωνία,

Σε ένα μπαρ στη Σκάλα Λακωνίας οι… ρόλοι είχαν έρθει τούμπα. Δύο Ρωσίδες, η μία ιδιοκτήτρια του μπαρ και η άλλη “υπεύθυνη” είχαν βγάλει στο κλαρί μια Ελληνίδα που εργαζόταν ως σερβιτόρα.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν πληροφορίες ότι το μπαρ που ανήκε σε μια 57χρονη Ρωσίδα είχε μετατραπεί σε άντρο ακολασίας και έκαναν επιχείρηση με τη βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφαλείας Σπάρτης.

Εκεί συνέλαβαν την 55χρονη Ρωσίδα προσωρινά υπεύθυνη του μπαρ, που εισέπραττε 150 ευρώ από τους θαμώνες οι οποίοι απολάμβαναν τις ερωτικές υπηρεσίες της 48χρονης Ελληνίδας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος.

Στο μπαρ συνελήφθη και άλλη μια 39χρονη Ελληνίδα που απασχολούνταν ως σερβιτόρα χωρίς πιστοποιητικό υγείας.

Η Ρωσίδα ιδιοκτήτρια απουσίαζε, αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Όλες οι γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ σε βάρος της 48χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr