ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, Πάτρα,


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Ο Γκιγιόμ Τρισάρ εκλέχτηκε για δεύτερη φορά Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγελαφικές αλλά ωστόσο επικίνδυνες είναι οι καταστάσεις που επικρατούν στα κρατικά νοσοκομεία.
Στην Πάτρα σύμφωνα με το Patras Times νηστικοί έμειναν τελικά οι ασθενείς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», καθώς όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος σήμερα το πρωί δεν υπήρχε οδηγός για να μεταφέρει το πρωινό τους σήμερα το πρωί.
Συγκεκριμένα ο κ.Πετρόπουλος έστειλε στο τοπικό site την ακόλουθη ενημέρωση:
«Μέχρι αυτήν την στιγμή οι Ασθενείς στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ δεν έχουν πάρει το πρωινό τους, γιατί απλούστατα ως συνήθως δεν υπάρχει Οδηγός για να το μεταφέρει. Ερωτάται ο Υποδιοικητής, που χθες απειλούσε τούς Εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων για να κάνουν τούς Οδηγούς και παραπέμπει το θέμα στον Διοικητή και οι δύο στη συνέχεια βάσει και σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ του Νοσοκομείου, στον Διοικητή της 6ης Υ.Πε που παραμένει ΑΦΑΝΤΟΣ και εκ του μακρόθεν παρατηρητής, αποφεύγοντας ακόμη και τις συναντήσεις του με το Σωματείο μας γι’ αυτό το θέμα.
Απέναντι σ’ αυτήν την συνεχιζόμενη ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ, που το Νοσοκομείο βρίσκεται δυστυχώς σε απαράδεκτη κατάσταση, ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ακόμη και οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ».























































