ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θριαμβευτική εκκίνηση στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε η «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης αφού η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σαουδική Αραβία, στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ, καθώς συνέτριψε με 5-0 σκορ την αντίπαλό της.
Στο 13ο λεπτό όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι καθώς οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκαζίνσκι, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γκολόβιν, κάνοντας το 1-0.
Στο 43ο λεπτό η «αρκούδα» διπλασίασε τα τέρματά της με ψύχραιμο πλασέ του Τσερίσεφ, με τον Τζούρα στο 71′ να γράφει το 3-0 για την ομάδα του.
Η Ρωσία πάντως πέτυχε ακόμη δύο γκολ στα… χασομέρια του ματς, καθώς ο Τσερίσεφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρώτο λεπτο των καθυστερήσεων και ο Γκολοβίν με απευθείας εκτέλεση πέναλτι στο 90+4′ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για τους «οικοδεσπότες».























































