ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παιδικός Σταθμός, Πάτρα,


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τελευταία πράξη του δράματος μιας οικογένειας από την Πάτρα που η δίχρονη κορούλα τους πνίγηκε από το κορδόνι της ζακέτας της στον παιδικό σταθμό που πήγαινε παίχθηκε στην αίθουσα του Tριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχες τόσο την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού όσο και τη νηπιαγωγό που είχε την ευθύνη φύλαξης των παιδιών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης των τριών ετών με αναστολή.
Σύμφωνα με το Patras Times το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί πριν 6 χρόνια όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι, η μικρή Ηλιάννα γλιστρούσε στην τσουλήθρα του παιδικού σταθμού στα Δεμένικα, όμως το κορδόνι της ζακέτας της πιάστηκε στην τσουλήθρα, δημιουργήθηκε βρόγχος και την έπνιξε.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Νίκο Μπαράκο, η ποινή που επεβλήθη από το Δικαστήριο είναι μία ηθική δικαίωση για τους γονείς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνει το κενό που τους άφησε η απώλεια της Ηλιάννας.
Οι τραγικοί γονείς υποστήριξαν πως δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα προστασίας των παιδιών,με αποτέλεσμα να χάσουν το αγγελούδι τους, ενώ οι δύο κατηγορούμενες είπαν πως το γεγονός ήταν τυχαίο και δεν υπήρξε αμέλεια.























































