ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Δολοφονίες, Ελευθερία Τύπου, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Σαουδική Αραβία, Τζαμάλ Κασόγκι, Τουρκία,


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
12 Αμερικανοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από απευθείας πλήγμα σε αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για πρώτη φορά μετά τη στυγνή δολοφονία του πατέρα τους στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, οι γιοι του Τζαμάλ Κασόγκι τοποθετήθηκαν δημόσια.
Στη συνέντευξή τους στο CNN, oι Σαλάχ και Αμπντουλάχ Κασόγκι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους και φρόντισαν να μην πουν κάτι το οποίο πιθανώς να έθιγε το μονάρχη της Σαουδικής Αραβίας και το περιβάλλον του.
Ισχυρίστηκαν ότι αυτό που πραγματικά θέλουν «είναι να κηδεύσουμε τον πατέρα μας στον τόπο που γεννήθηκε έχοντας στο πλάι μας όλη του την οικογένεια».
Τα αδέλφια Κασόγκι τόνισαν επίσης ότι «ο Τζαμάλ δεν ήταν εναντίον της μοναρχίας, πίστευε ότι είναι θεσμός που κρατά ενωμένη τη χώρα.
»Πίστευε όμως στο μετασχηματισμό της ο οποίος έτσι και αλλιώς βρίσκεται σε εξέλιξη».
«Ήταν σαν ροκ σταρ ο πατέρας μας στη Σαουδική Αραβία» επεσήμαναν καθώς «ήταν πάντα πολύ δημοφιλής και αποδεκτός από το σύνολο της κοινωνίας.
»Δεν πρόκειται για συχνό φαινόμενο όταν μιλάμε για δημοσιογράφο».
Τα αδέλφια Κασόγκι, τέλος, αποκάλυψαν ότι ο Τζαμάλ σχεδίαζε να μετακομίσει στην Τουρκία μετά το γάμο του έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και στα εγγόνια του.
Δεν εξήγησαν όμως γιατί ο πατέρας τους είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει εκτός Σαουδικής Αραβίας.























































