ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γραμματικάκης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Σκόπια, Το ΠΟΤΑΜΙ,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης, μιλώντας στον News 24/7.
«Αλίμονο αν δεν ψηφιστεί τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού και πρόσθεσε πως ο πραγματικός πατριωτισμός είναι η Ελλάδα να επιλύσει ένα χρόνιο πρόβλημά της.
Μίλησε για ψεύτικη περηφάνια και για μηδαμινό κέρδος της χώρας εάν όλοι αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία.
«Ευκαιρία να αλλάξουμε τροπάριο στο θέμα» συνέχισε, λέγοντας πως κάθε συμφωνία είναι ένας συμβιβασμός αλλά αυτή η συμφωνία θα απελευθερώσει προς τον καλύτερο δρόμο και τα δύο κράτη.
Σε σχέση με την πορεία του Ποταμιού τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης πορείας του, λέγοντας ότι η πρόταση για συνεργασία με τη ΝΔ τέθηκε στο συνέδριο και απερρίφθη.























































