ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Φωτογραφίες,


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, στην οδό Μοναστηρίου, έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, έξω από το γραφείο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Δ. Βαρτζόπουλος πριν από λίγο ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες κι ένα μήνυμα που αναφέρει: Αυτή είναι η εικόνα του Πολιτικού μου Γραφείου. Περιμένω από τον επίσημο ΠΑΟΚ, να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα ωμής βίας.
Εξάλλου, οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Κούβελα, στη Μητροπόλεως, και συνομίλησαν με συνεργάτη του βουλευτή που βρισκόταν εκεί.
Νωρίτερα, οπαδοί του ΠΑΟΚ έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη, ενώ ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη, φώναξε συνθήματα και αποχώρησε.
Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα λόγω των τελευταίων γεγονότων με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και της νομοθετικής ρύθμισης που ψήφισε η κυβέρνηση για να μη συμβεί κάτι τέτοιο.


























































