ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 22 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου» παίζοντας Live σε οχτώ αγώνες από τη Serie A, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ιταλίας και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και με 20 ευρώ κέρδισε συνολικά 8.774,11 ευρώ. Τα επιπλέον κέρδη του από το «Boost Nίκης» ήταν 2.918,04 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων, με τη σειρά που τερμάτισαν) της 8ης ιπποδρομίας από το GREYVILLE, ένας νικητής από τον Ωρωπό κέρδισε 1,384.35 ευρώ.























































