ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
«Σχεδόν τέλειωσε»: Ο Τραμπ προαναγγέλλει επικείμενο τέλος των επιχειρήσεων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Οκτωβρίου 2020, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Καμένα Βούρλα, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό» σε τέσσερις αγώνες από τη Super League, τη La Liga, την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και της Ολλανδίας, έπαιξε το σύστημα 1-2-3-4 και με 3,75 ευρώ κέρδισε 8.588,28 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) ένας νικητής από τη Μυτιλήνη κέρδισε 6.931,75 ευρώ και ένας νικητής από την Κηφισιά κέρδισε 3.465,87 ευρώ.























































