ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο
Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να λάβει μέρος στη Eurovision εξήγησε η ΝΕΡΙΤ με ανακοίνωσή της.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα συμμετοχής της ΝΕΡΙΤ στον διαγωνισμό της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης.
«Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογίων για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:
1. Βάσει των κανονισμών της EBU, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η εξέταση του αιτήματος της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ο ενδιαφερόμενος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός να αποτελεί πλήρες μέλος της Ένωσης.
2. Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.
3. Η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης από τη γενική της συνέλευση».






















































