ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aπίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο Σάρεϊ της Βρετανίας όταν αστυνομικοί συνέλαβαν 45χρονο που χωρίς μάσκα και παραβαίνοντας τον ιατρικό κανονισμό, προσπάθησε να βγάλει ηλικιωμένο από ΜΕΘ.
Υπό κράτηση βρίσκεται ο Τόμπι Χάιντεν Λειν εξαιτίας της δημόσιας αναστάτωσης που προκάλεσε.
Την προηγούμενη εβδομάδα εκείνος μαζί με μια ομάδα αρνητών μάσκας βρέθηκαν σε νοσοκομείο του ανατολικού Σάρεϊ και φέρονταν επιθετικά προς το προσωπικό.
Η σκηνή κατά την οποία ο άντρας προσπαθεί να βγάλει από την εντατική τον συνταξιούχο μοιάζει ασύλληπτη, ενώ οι γιατροί πασχίζουν να σώσουν τη ζωή του τελευταίου και προειδοποιούν ότι μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.
Ο 45χρονος, ωστόσο, επέμεινε πως ήταν φίλος και νομικός σύμβουλος του ηλικιωμένου και ζήτησε να αποσωληνωθεί παρά τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου.
«Είναι δικό μας ρίσκο», ήταν η απάντηση που αρκέστηκε να δώσει ο 45χρονος όταν του είπαν ότι βάζει τόσο τη δική του όσο και τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο.
Σαν να μην φτάνουν αυτά, ο 45χρονος ρώτησε τους γιατρούς αν μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη του κορωνοϊού.






















































