ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ανακοίνωσε ο Τζόνσον για την άρση του λοκντάουν στη Βρετανία

Τι ανακοίνωσε ο Τζόνσον για την άρση του λοκντάουν στη Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σχέδιο τεσσάρων σταδίων για την σταδιακή χαλάρωση του lockdown στη Βρετανία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον.

Η πρώτη φάση ξεκινά στις 8 Μαρτίου με το άνοιγμα των σχολείων και τη δυνατότητα κοινωνικής συναναστροφής με ένα άτομο σε πάρκα και δημόσιους χώρους.

Στις 29 Μαρτίου, οπότε και ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα, θα επιτρέπεται η κοινωνική επαφή ομάδων έως έξι ατόμων ή δύο νοικοκυριών, σε πάρκα και κήπους.

Η άρση της απαγόρευσης στα διεθνή ταξίδια παραπέμπεται για αργότερα, με την 17η Μαΐου να θεωρείται ως η πιθανότερη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη που ανακοίνωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, στις 12 Απριλίου ανοίγουν καταστήματα, κομμωτήρια, υπηρεσίες νυχιών, βιβλιοθήκες, αξιοθέατα σε ανοιχτούς χώρους, καθώς και εξωτερικοί χώρου καταστημάτων.

Από τις 17 Μαΐου θα επιτραπούν συγκεντρώσεις έως έξι ατόμων ή δύο νοικοκυριών σε εσωτερικούς χώρους, ενώ περιορισμένος αριθμός ανθρώπων θα μπορούν να μπαίνουν σε αθλητικά γεγονότα.

Από τις 21 Ιουνίου, η κυβέρνηση προσδοκά την άρση όλων των περιορισμών στις κοινωνικές επαφές, όπως και στη δυνατότητα εκδηλώσεων, όπως και νυχτερινών καταστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισπανία: Συνελήφθη 16χρονος αρχηγός ομάδας χάκερ που πραγματοποίησε 1.000 επιθέσεις σε δύο χρόνια

Το τέλος της Μοναρχίας στα Βασίλεια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και, ίσως, η αρχή του τέλους του Ηνωμένου Βασιλείου;

Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη

Βρετανία: Πέντε συλλήψεις για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση RAF Φέρφορντ

Κρίθηκε ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για τις οικονομικές παραβιάσεις – Τι ακολουθεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr