ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ερντογάν θέλει να στείλει τουρκικό «ειρηνευτικό» (δηλ. κατοχικό) στρατό στον Λίβανο
Πόρτο Γερμενό: Το σπίτι του Τάσου Χαλκιά κάηκε ολοσχερώς
Ο αναδυόμενος Ψυχρός Πόλεμος Ισραήλ και Τουρκίας στη Μεσόγειο
Η Ελλάδα του Κούλη ΚΑΙΓΕΤΑΙ - Η Τουρκία κάνει αναδασώσεις (βίντεο)
Εικόνες καταστροφής από τις πυρκαγιές: Έχουν καεί πάνω από 100 σπίτια στο Πόρτο Γερμενό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι άνθρωποι στην Αγγλία μπορεί να μην χρειαστεί να φορούν μάσκες προσώπου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εάν ο αριθμός των μολύνσεων της Covid-19 μειωθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά είναι πιθανό η χρήση τους να απαιτηθεί ξανά το χειμώνα, δήλωσε η αναπληρώτρια επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Αγγλίας, δρ. Τζένι Χάρις.
«Είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών – όπως κάναμε πέρυσι – όταν βλέπουμε τα ποσοστά να πέφτουν, να μην χρειαζόμαστε να φορούμε μάσκες καθ’ όλη αυτή την περίοδο», ανέφερε η Χάρις σε συνέντευξη Τύπου.
«Νομίζω ότι η καλοκαιρινή περίοδος, γενικά, πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ πιο ασφαλής περίοδος για εμάς, με λιγότερη ανάγκη για παρεμβάσεις.
»Αλλά νομίζω ότι αυτό δεν αποκλείει τη χρήση μάσκας καθώς θα εισέλθουμε ξανά σε περίοδο χειμώνα», πρόσθεσε.























































