ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτόνομη Διοίκηση Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES), Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζούμχουριετ, Τουρκία,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ερντογάν απειλώντας να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία προσπαθεί να σπείρει το χάος, με στόχο να κερδίσει τις επόμενες εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2023, δήλωσε Τούρκος δημοσιογράφος με έδρα τη Γερμανία.
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο France 24 που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ο Τζαν Ντουντάρ, πρώην αρχισυντάκτης της Cumhuriyet, μιας από τις κύριες εφημερίδες της Τουρκίας, είπε ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην εξουσία».
Πρόσθεσε ότι ο Ερντογάν απειλεί να ξεκινήσει μια νέα στρατιωτική επιχείρηση κατά του βορρά της Συρίας και επίσης απειλεί να πλήξει την Ελλάδα σε μια προσπάθεια να σπείρει χάος «για να πείσει ότι η χώρα του χρειάζεται έναν ισχυρό ηγέτη αντί μια κυβέρνηση συνασπισμού».
Στις 20 Νοεμβρίου, η τουρκική αεροπορία εξαπέλυσε έντονες αεροπορικές επιδρομές στις περιοχές που ελέγχει η Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES.
Στις 11 Δεκεμβρίου, ο Τούρκος πρόεδρος απείλησε να χτυπήσει την ελληνική πρωτεύουσα με βαλλιστικούς πυραύλους, εκτός και αν οι Έλληνες «μείνετε ήρεμοι».
Μιλώντας για την ελευθερία του λόγου, ο Ντουντάρ είπε ότι περίπου το 80% των τουρκικών μέσων ελέγχονται από τον Ερντογάν και ότι ένας δημοσιογράφος «χαρακτηρίζεται ως τρομοκράτης ή προδότης», εάν αμφισβητεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης.
Το 2016, ο Ντουντάρ καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλακή για τη δημοσίευση ενός βίντεο που έδειχνε λαθραία μεταφορά τουρκικών όπλων σε τζιχαντιστές στη Συρία, σύμφωνα με το France 24.
























































