ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αμυντική αδράνεια του Παναθηναϊκού στην περιφέρεια έκανε εύκολη τη ζωή της Αναντολού Εφές, που «εκτέλεσε» τους «πράσινους» από τα 6.75, υποχρεώνοντας τους στην τρίτη διαδοχική ήττα τους στη Euroleague και ένατη στο σύνολο.
Η bask to back πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 88-69 του «τριφυλλιού» στην Πόλη, για την 15η αγωνιστική, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες και «πατώντας» με ρεκόρ 8-7 στην οκτάδα.
Με 14/30 τρίποντα και ελέγχοντας ριμπάουντ και δημιουργία, η Αναντολού δεν αγχώθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό των 10 λαθών και των 8/22 τρίποντων, που μετά από ένα κάκιστο επιθετικά πρώτο ημίχρονο, απόρροια της τουρκικής πίεσης στην άμυνα, ανέβασε στροφές στην επανάληψη, αλλά ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του.
Κορυφαίοι των νικητών οι Γουίλ Κλάιμπερν (23π., 10ρ.) και Βασίλε Μίτσιτς (19π., 8ασ.), ενώ από τον Παναθηναϊκό το δίδυμο Ντέρικ Γουίλιαμς (13π.) και Ντουέιν Μπέικον (20π.) δεν ήταν αρκετό για την υπέρβαση.
Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τις γνωστές απουσίες (Αρτούρας Γκουντάιτις, Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη), ενώ στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Μάριους Γκριγκόνις έμεινε στο παρκέ για 9 λεπτά με απολογισμό 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 42-26, 67-48, 88-69























































