ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διέλυσε με 113-85 την Μπασκόνια και θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague.
Αν οι πράσινοι ξεπεράσουν με πλεονέκτημα έδρας το εμπόδιο των Ισραηλιμών θα βρεθούν μετά από 12 χρόνια στο Final Four.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε μια επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο play-in της ιστορίας στη διοργάνωση, επικρατώντας με 113-85 της Μπασκόνια στο Βελιγράδι.
Κορυφαίος για την ομάδα του Όντεντ Κάτας ήταν ο Λορέντζο Μπράουν που είχε 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ουέιντ Μπάλντουιν πρόσθεσε 26 πόντους.
Για την Μπασκόνια πάλευε μόνος του ο Κόντι ΜακΙντάιρ, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.























































