ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ
Βρετανία: Πέντε συλλήψεις για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση RAF Φέρφορντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε υγειενό περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός την αποψινή αναμέτρηση του με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας άνετα με 92-68, για την 6η αγωνιστική της Euroleague, πριν το ταξίδι στη Σερβία για τη μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους και τέταρτη στο σύνολο.
Λορέντζο Μπράουν (17 πόντοι) και Κέντρικ Ναν (14 πόντοι), ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποδείχθηκε πολυσύνθετος με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Ομέρ Γιουρτσεβέν προσέθεσε 10 πόντους, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου πήρε 7 ριμπάουντ και ο Τζέριαν Γκραντ μοίρασε 7 ασίστ.
Εντουιν Τζάκσον (13 πόντοι), Σακίλ Χάρισον και Νιλ Σακό (αμφότεροι από 12 πόντους), ήταν οι διψήφιοι της ομάδας του Πιερίκ Πουπέ.
Λορέντζο Μπράουν, Κέντρικ Ναν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν οι τρεις πρωταγωνιστές για το τριφύλλι, που είχε την ευκαιρία να μοιράσει χρόνο και ευθύνες, σε αυτό το πρώτο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας και
Τα δεκάλεπτα: 27-14, 45-29, 70-52, 92-68























































