Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Έρχεται το τέλος του Ερντογάν κι ο διαμελισμός της Τουρκίας

Πολιτική Αστρολογία: Έρχεται το τέλος του Ερντογάν κι ο διαμελισμός της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα τσουνάμι πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων προκαλεί η πανσέληνος του Αυγούστου και η αόρατη (δεν διακρίνεται από κανένα σημείο του πλανήτη) αλλά πολύ ισχυρή συμπαντική οριακή έκλειψη της Σελήνης κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στις 25 μοίρες του Υδροχόου.

Η Σελήνη δοκιμάζει τις αντοχές όλων μέσα από σημαντικά θέματα διαβίωσης που θα προκαλέσουν εκρήξεις και διχασμό.

Η έκλειψη αυτή ενεργοποιεί γεγονότα πολιτικά και κοινωνικά και αυτό γιατί σχηματίζει δυνατές αστρολογικές όψεις.

Μία από αυτές είναι το εξάγωνο Σελήνης, Ουρανού σε συνδυασμό με το δάχτυλο του Θεού (γνωστό ως yod), που δείχνει το κάρμα και το πεπρωμένο.

Ο Φρανκ Αουτλό έλεγε: “Πρόσεχε τις πράξεις σου, γίνονται συνήθειες. Πρόσεχε τις συνήθειές σου, γίνονται χαρακτήρας. Πρόσεχε τον χαρακτήρα σου, γίνεται μοίρα σου».

Η σύνοδος Αρη – Κρόνου που θα σχηματιστεί θα δημιουργήσει προβλήματα στις οικονομίες, ενώ θα ανοίξει και έναν νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, τρομοκρατίας και πολέμου.

Από την άλλη, ο Ουρανός, αρχηγός της έκλειψης, θα φέρει ανατροπές σε θέματα διαβίωσης και καθημερινότητας.

Ο βίαιος άξονας Υδροχόου – Λέοντα, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιείται η αυγουστιάτικη πανσέληνος, σε συνδυασμό με τα αστρολογικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου, που θα αρχίσουν να μας επηρεάζουν, θα φέρουν άτακτες χρεοκοπίες, ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, σεισμούς), προβλήματα με το Μεταναστευτικό και κοινωνικές εκρήξεις.

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν θα αποφύγουμε τις πολιτικές εξελίξεις, που ιδιαίτερα μετά τη φοροεπιδρομή που ετοιμάζεται να πλήξει τα ελληνικά νοικοκυριά και το χάσιμο των ακινήτων θα οδηγηθούμε σε μια σειρά γεγονότων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ανέβει τον δικό του γολγοθά στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα οδηγηθούμε στις εκλογές της εξαπάτησης και πιθανόν σε μια οικουμενική κυβέρνηση.

Αυτές οι εκλογές ίσως να είναι διπλές. Δύσκολες θα είναι οι στιγμές και για το κόμμα της Ν.Δ., καθώς και για τον αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πλούσια η ατζέντα και σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού εκτός από το γεγονός ότι θα σείεται η δημοκρατία της Αμερικής, δολοφονίες και τρομοκρατικά χτυπήματα θα αλλάξουν την πολιτική σκηνή.

Εκπλήξεις στην κούρσα για την προεδρία της Αμερικής.

Μεγάλο θα είναι το χτύπημα στην καρδιά της ευρωπαϊκής οικονομίας με απώλειες και αποσχίσεις κρατών, ενώ τρομοκρατικά χτυπήματα σε Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ θα πλήξουν τα θεμέλια της γερμανικής κυβέρνησης.

Τρομοκρατικά χτυπήματα σε Λονδίνο, Ισπανία, Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα θα προκαλέσουν τον διαμελισμό της Τουρκίας και θα σημάνουν το τέλος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr