ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mε τις ανατιμήσεις να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, οι τιμές των καυσίμων «εκτοξεύονται» για μια ακόμη φορά στα ύψη.
Συγκεκριμένα, η μέγιστη τιμή για την αμόλυβδη βενζίνη στην Αθήνα είναι στα 1,96 ευρώ, στη Θεσσαλονίκη είναι στα 1,98 ευρώ και στα νησιά είναι στα 2,15 ευρώ.
Η μέγιστη τιμή του πετρελαίου κίνησης στην Αθήνα είναι στα 1,68 ευρώ, στη Θεσσαλονίκη είναι στα 1,67 ευρώ και στα νησιά είναι στο 1,80 ευρώ.
Η μέγιστη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Αθήνα είναι στα 1,28 ευρώ, στη Θεσσαλονίκη είναι στα 1,33 ευρώ και στα νησιά είναι στα 1,40 ευρώ.























































