ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιατροί ΕΣΥ, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Νοσοκομεία, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν για το Σεπτέμβριο οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), έχει εξαγγείλει τη συμμετοχή της στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ενώ την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, οργανώνει «πορεία σωτηρίας», επτά χιλιομέτρων, με τίτλο «Το καραβάνι της Υγείας».
Η πορεία θα εκκινήσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στις 7 π.μ., θα διέλθει από τα Νοσοκομεία Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Αγ. Δημήτριος και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, στα νοσοκομεία «προσελήφθησαν 450 υπάλληλοι και μόνο. Εκ των 950 θέσεων που είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση».
Η Ομοσπονδία εκτιμά ότι «οι υπόλοιπες 500 θέσεις πολύ δύσκολα θα καλυφθούν» αν και όπως αναφέρει « οι Υπουργοί Υγείας δεσμεύονταν για την πρόσληψη και των 950 υπαλλήλων έως τέλος του έτους 2015».
Προσθέτει ότι οι υποσχέσεις της κυβέρνησης, ήταν για ενίσχυση του Συστήματος με 4.500 νέες θέσεις επιπλέον των υπηρετούντων.
Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει επίσης, ότι «δεν προβλέπεται κονδύλι στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας του τρέχοντος έτους για νέες προσλήψεις, καθώς επίσης καραδοκεί ο μνημονιακός κόφτης των δαπανών».























































