ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































43χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου - Ύποπτος ο μεσανατολίτης «πρόσφυγας» που γνώρισε σε διαδήλωση για τη Γάζα
Χάος στη Βουλή! Η Ζωή καλούσε το 100 για να συλλάβει Νεοδημοκράτες - Η Ιωάννα Λυτρίβη έβαλε τα κλάματα
Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ - 9 στους 10 «καμμένοι» από την ακρίβεια
Νίκος Δένδιας ο αρχιτέκτονας των ελληνικών drone σε αέρα και θάλασσα από ΚΡΑΤΙΚΑ ελληνικά εργοστάσια
Δημοσκόπηση MRB: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πολιτική αλλαγή θέλουν 7 στους 10
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη χώρα μας είχε βρει καταφύγιο μια 44χρονη κουρδικής καταγωγής υπήκοος Τουρκίας, που οι αρχές της γειτονικής χώρας αναζητούσαν με διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή και δραστηριότητα σε τρομοκρατική οργάνωση.
Η γυναίκα, που διέμενε στο Ηράκλειο Κρήτης με ψεύτικη ταυτότητα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, που τη συνέλαβαν βάσει του εντάλματος σε ένα σπίτι όπου φαίνεται πως κατοικούσε μόνιμα χωρίς κανείς να γνωρίζει ποια ήταν στην πραγματικότητα.
Η 44χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοσή της στην Τουρκία.























































