ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), Φάρμακα,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάκληση των παρτίδων 19-006 (ημερ. λήξης 04/2022) και 19-009 (ημερ. λήξης 07/2022) του φαρμακευτικού προϊόντος APOTEL EF.TAB 500MG/TAB, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Αναφέρει ότι, κατά τον εργαστηριακό έλεγχο, βρέθηκε ότι η μεν 19-006 είναι μη κανονική ως προς το μακροσκοπικό έλεγχο της στοιχειώδους συσκευασίας και δεν συμφωνεί με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο μέσης μάζας, η δε 19-009 δεν συμφωνεί με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο μέσης μάζας.
Η εταιρεία UNI-PHARMA οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες των συγκεκριμένων παρτίδων και να τις αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, σημειώνει ο ΕΟΦ.























































