ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο 6 κινητά και ψηφιακά αρχεία – Η πρόταση του εισαγγελέα

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο 6 κινητά και ψηφιακά αρχεία – Η πρόταση του εισαγγελέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Μαζωνάκης, Κολωνάκι,

Κρίσιμο βήμα στην έρευνα για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων γιατρών και εργαζομένων του ιατρείου στο Κολωνάκι.

Θετική είναι η πρόταση του εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για το αίτημα του 32ου τακτικού ανακριτή, ο οποίος ζητά να ελεγχθούν οι τηλεφωνικές και ψηφιακές επικοινωνίες προσώπων που συνδέονται με την υπόθεση.

Στο επίκεντρο βρίσκονται έξι κινητά τηλέφωνα, ένας σκληρός δίσκος και ένα USB, τα οποία κατασχέθηκαν κατά την αστυνομική έρευνα στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα κινητά ανήκουν στον Γιώργο Μαζωνάκη, στους δύο κατηγορούμενους γιατρούς, σε δύο γραμματείς και σε μία νοσηλεύτρια του ιατρείου.

Το διάστημα που θα ελεγχθεί

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει το χρονικό διάστημα για το οποίο ζητείται η άρση του απορρήτου. Η έρευνα ξεκινά από τις 11 Ιουλίου 2026 και φτάνει έως τις 10 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την επομένη του θανάτου του τραγουδιστή.

Ο ανακριτής ζητά να ελεγχθεί το σύνολο των διαθέσιμων στοιχείων ψηφιακής επικοινωνίας, προκειμένου να αποτυπωθούν οι επαφές και οι επικοινωνίες των εμπλεκομένων κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το ενδιαφέρον των αρχών επικεντρώνεται στις ενέργειες και τις επικοινωνίες των κατηγορουμένων τόσο πριν όσο και μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η θετική εισαγγελική πρόταση δεν αποτελεί από μόνη της έγκριση της άρσης του απορρήτου. Η τελική απόφαση ανήκει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο αναμένεται να εκδώσει το σχετικό βούλευμα εντός της εβδομάδας.

Εφόσον το αίτημα εγκριθεί, τα στοιχεία από τις έξι συσκευές και τα υπόλοιπα ψηφιακά μέσα που έχουν κατασχεθεί θα αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής διερεύνησης και ενδέχεται να δώσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από τη νομική εκπροσώπηση της γιατρίνας του Κολωνακίου

Η Ιωάννα Γάκα έλεγε σε ασθενή ότι θα την αδυνατίσει με κβαντική ιατρική

Η γιατρός του Μαζωνάκη πίεζε ασθενή της να κάνει πλασμαφαίρεση για «να μη γίνει ομοφυλόφιλος»

Υπόθεση Μαζωνάκη – Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου

Πατούλης για γιατρούς Μαζωνάκη: «Υποψιάζομαι ότι υπάρχει μία προστασία ενδεχομένως» – Να ανοίξουν στόματα!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr