Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Suzuki Ignis: Έχοντας τη χαρά ενός SUV χωρίς να πιάνει πολύ… χώρο

Suzuki Ignis: Έχοντας τη χαρά ενός SUV χωρίς να πιάνει πολύ… χώρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Suzuki Ignis δίνει ένα φρέσκο αέρα στην κατηγορία των αυτοκινήτων της πόλης, προσφέροντας την επιθυμητή elegance εμφάνιση του crossover και διατηρώντας το διακριτικό χαρακτήρα που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Ουσιαστικά αυτό που έκανε η ιαπωνική εταιρεία είναι να «συρρικνώσει» ένα SUV στο μέγεθος ενός μεσαίου αυτοκινήτου, προσφέροντας πολλές από τις αρετές του πρώτου, όπως η ανυψωμένη θέση οδήγησης, τα συρόμενα πίσω καθίσματα και η προαιρετική τετρακίνηση, σε ένα πολύ μικρότερο πακέτο από ό,τι συνήθως περιμένουμε να βρούμε.

Ωστόσο, είτε αγαπάτε, είτε μισείτε την εμφάνισή του, πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο αυτοκίνητο σε αυτήν την τιμή με τόσο δυνατή προσωπικότητα.

Το Suzuki Ignis διαθέτει τον συνηθισμένο βασικό εξοπλισμό της Suzuki, ο οποίος είναι πολύ εντυπωσιακός, χωρίς να μας αδειάζει τις τσέπες.

Και ένα ακόμα πολύ σημαντικό, παρά τις διαστάσεις του, είναι στην πραγματικότητα ευέλικτο και ευρύχωρο, ενώ το πάρκινγκ είναι παιχνιδάκι ακόμα και αν θέλετε να το παρκάρετε στο Κολωνάκι.

Εννοείται, ότι μέσα στην πόλη, η οδήγηση είναι απόλαυση, διότι είναι ελαφρύ και ευκίνητο, οπότε κατατάσσεται στα ιδανικά αυτοκίνητα να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, όπως όταν τρέχεις πανικόβλητη το απόγευμα να προλάβεις τα φροντιστήρια και τις δραστηριότητες των παιδιών, χωρίς να σε βγάζει off το τιμόνι.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα σας επιτρέπουν να καθίσετε με τα γόνατα κρυμμένα, όπως όταν καθόμαστε σε τραπεζαρία, και η ανυψωμένη οροφή του δίνει ακόμα αρκετό ύψος, ακόμα και αν εσείς ή οι συνεπιβάτες είστε 1,85.

Άνετα μπαίνει και το παιδικό μας καθισματάκι Britax-Romer, ADVANSAFIX III SICT. Μάλιστα το χρώμα του καθίσματος ήταν ίδιο με το χρώμα του αυτοκινήτου και πραγματικά ήταν τόσο ταιριαστό που ενθουσίασε όλη την οικογένεια!

#suzukiignis #suzuki #momdriving #testdrive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Simopoulou (@evisimopoulos) στις

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που είναι εξαιρετικά λειτουργικό είναι η συρόμενη λειτουργία των πίσω καθισμάτων, χωριστά το ένα από το άλλο, καθιστώντας δυνατή τη ρύθμιση για περισσότερο χώρο για τα πόδια, τις αποσκευές ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει.

Για παράδειγμα, όταν έβαλα μέσα το καρότσι της κόρης μου, City Mini Zip της Baby Jogger, το οποίο αν και είναι μεγάλο μαζεύει κατά πολύ γίνεται μικρό, έπιασε το μισό χώρο του πορτ – μπαγκάζ.

Αυτό σημαίνει ότι έμεινε ένας ικανοποιητικός χώρος για κάποια ψώνια, αν ωστόσο θέλαμε να βάλουμε και ένα ποδηλατάκι μέσα, τότε θα έπρεπε να μετακινήσουμε λίγο τα καθίσματα προς τα εμπρός για να μεγαλώσει ο αποθηκευτικός χώρος.

#suzukiignis #suzuki #ignis #momdriving #momdriver

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Simopoulou (@evisimopoulos) στις


Ο σχεδιασμένος του εσωτερικού έχει άφθονο έξυπνο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και ωραίο ντιζάιν σε λευκό του πάγου και μαύρο.

Διαθέτει ντουλαπάκι συνοδηγού και ποτηροθήκες στην εμπρός και πίσω κεντρική κονσόλα για να έχουν όλοι μέρος να τοποθετήσουν το νερό ή τον καφέ τους.

Έξυπνη και η λειτουργία των προβολών του, οι οποίοι φωτίζουν το δρόμο για 10 δευτερόλεπτα αφού κλειδώσουμε το αυτοκίνητο, οπότε αν έχουμε παρκάρει βράδυ σε θεοσκότεινο δρομάκι μας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας μέχρι να απομακρυνθούμε.

Το ίδιο συμβαίνει και όταν ξεκλειδώσουμε και πλησιάσουμε προς το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο.

Η ασφάλεια του Suzuki Ignis θα σας αφήσει άφωνους

1. Δύο κάμερες αναγνωρίζουν οχήματα, πεζούς και λωρίδες οδοστρώματος, και σε περίπτωση σύγκρουσης ενεργοποιούνται αυτόματα τα φρένα.

2. Σας ειδοποιήσει αυτόματα όταν το όχημα αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί το φλας ή όταν ανιχνεύσει κίνδυνο εκτροπής του αυτοκινήτου.

3. Τα φώτα αναβοσβήνουν γρήγορα σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης μειώνοντας την πιθανότητα σύγκρουσης.

4. Σχεδιασμένο με γνώμονα την τεχνολογία TECT (Total Effective Control Technology) της Suzuki, το πλαίσιο του νέου IGNIS απορροφά αποτελεσματικά και διαχέει την ενέργεια της πρόσκρουσης.

5. Με το σύστημα cruise control, το όχημα διατηρεί αυτόματα μια προκαθορισμένη ταχύτητα χωρίς να χρειάζεται να πατάτε το πεντάλ του γκαζιού. Αυτό μειώνει την κόπωση σας κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες ή σε μεγάλες αποστάσεις και βελτιώνει επίσης την οικονομία καυσίμου εξαλείφοντας την περιττή επιτάχυνση ή/και την επιβράδυνση.

6. Διαθέτει 6 αερόσακους ως βασικό εξοπλισμό (εμπρός, πλευρικοί και τύπου «κουρτίνας»).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τesla: Ανακαλεί δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα στις ΗΠΑ για λόγους ασφαλείας

Ξάνθη: Καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας- Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητα

Αχαΐα: Θρίλερ με απανθρακωμένη σορό 46χρονου επιχειρηματία στο δάσος Κουνουπελίου

ΑΔΜΗΕ: Αναπτύσσει δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Υπάλληλοι της Tesla έκαναν «πλάκα» με ευαίσθητα βίντεο πελατών από κάμερες οχημάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr