Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί συνέλαβαν τον Καλφαγιάννη – Στο πλευρό του έσπευσε ο Λαφαζάνης

Γιατί συνέλαβαν τον Καλφαγιάννη – Στο πλευρό του έσπευσε ο Λαφαζάνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθησαν ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης, στο Γαλάτσι από όπου εκπέμπει η Ertopen, για «παράνομη μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος».

Υπενθυμίζεται ότι η ertopen εξέπεμπε από τη συχνότητα 106,7 της ΕΡΤ, η οποία έβγαινε χωρίς άδεια από την εποχή της ΝΕΡΙΤ.

Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης και εν συνεχεία κατόπιν εισαγγελικής εντολής, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ κατήγγειλαν τη σημερινή κίνηση, λέγοντας ότι υπήρχαν διαβεβαιώσεις για τη νόμιμη επαναλειτουργία του σταθμού από τον υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Σπίρτζη.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής τους στο ΑΤ Κυψέλης, στο σημείο έσπευσαν σε ένδειξη συμπαράστασης η Ραχήλ Μακρή, ο αρχισυνδικαλιστής της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος και ο Δημήτρης Στρατούλης.

Στη συνέχεια, στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης, όπου κρατούνταν μετά από σύλληψή τους, μετέβη και ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος κατήγγειλε τις «αυταρχικές συλλήψεις» και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή τους.

«Η ERTOPEN λειτουργεί εδώ και δυόμιση χρόνια ως αυτοδιαχειριζόμενος ραδιοσταθμός εργαζομένων της ΕΡΤ, από τότε που έπεσε το “μαύρο” στην ΕΡΤ. Από το ελεύθερο μικρόφωνο της ERTOPEN έχει “παρελάσει” σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Μέχρι τώρα όμως, ουδείς διανοήθηκε να προβεί σε αυταρχικές κινήσεις που απειλούν με κλείσιμο μία δημοκρατική αντιμνημονιακη φωνή στα ερτζιανά. Η κυβέρνηση είναι υπόλογη και υπεύθυνη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λαφαζάνης: Σταματήστε την κοροϊδία – Ανεβάζετε τεχνητά τα κρούσματα

Νομοσχέδιο για ραδιοτηλεοπτικά: Πώς τοποθετήθηκαν φορείς και σωματεία του Τύπου

Αλλοδαπός άρπαξε το κινητό του Λαφαζάνη – Έδωσε «μάχη» να το πάρει πίσω

ΠΟΣΠΕΡΤ: Πολιτική δίωξη και επιστροφή στο μαύρο

Σε νέα δίκη για τους πλειστηριασμούς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr