Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόεδρος στη ΝΕΡΙΤ η Κατερίνα Ευαγγελάκου

Πρόεδρος στη ΝΕΡΙΤ η Κατερίνα Ευαγγελάκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα καθήκοντα Προέδρου ΔΣ και Διευθύνουσας Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ανέλαβε την Τρίτη η κυρία Κατερίνα Ευαγγελάκου, μέχρι την επιλογή νέου προέδρου από το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΝΕΡΙΤ «η νέα φάση στην οποία εισέρχεται η εταιρία προέκυψε μέσα από τις ενδογενείς διαδικασίες της, δείγμα πως η ανεξαρτησία του θεσμού που προέβλεπε ο ιδρυτικός νόμος σταδιακά εμπεδώνεται. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ θα λειτουργεί συλλογικά και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο και διασφαλίζει την ανεξάρτητη λειτουργία της, μακριά από οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης».

Στο δελτίο τονίζεται ότι «τους τελευταίους επτά μήνες μετά τον ορισμό της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ και υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Προκοπάκη, έγιναν σημαντικά βήματα για τη δημιουργία και λειτουργία του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν ανοικτές δημόσιες διαβουλεύσεις για τη φυσιογνωμία, τη δομή και τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, καλλιεργήθηκε κουλτούρα συνεργασίας μεταξύ των διευθύνσεων και τμημάτων της εταιρείας, διενεργήθηκαν ανοικτοί διαγωνισμοί για την προμήθεια ξένου και ελληνικού προγράμματος και προγραμματίστηκαν παραγωγές εκπομπών – βήματα που οδήγησαν με επιτυχία στην ομαλή έναρξη της ΝΕΡΙΤ στις 4 Μαΐου. Τα βήματα αυτά θα γίνουν ακόμα πιο σταθερά και γοργά το ερχόμενο διάστημα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνεχίζει το πρέσινγκ στην Τουρκία ο Παυλόπουλος: Δεν ξεχνάμε Πόντο και Μ. Ασία

Παππάς: Η ΕΡΤ δεν θα γίνει η πίσω πόρτα για προσλήψεις στο Δημόσιο

Επί ΝΕΡΙΤ και Σαμαρά η «συμφωνία της ΕΡΤ» με τον Μαυρίκο! (έγγραφα)

Πρώην υπουργός ως σχολιαστής στον ΣΚΑΪ

Υποψήφιος με τον Βασίλη Λεβέντη γνωστός μετεωρολόγος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr