ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θεοδωράκης προβλέπει φοροεπιδρομή και θέλει να μπει στην κυβέρνηση

Ο  Θεοδωράκης προβλέπει φοροεπιδρομή και θέλει να μπει στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φοροεπιδρομή κατά των αδύναμων πολιτών μαντεύει ο επικεφαλής του Ποταμίου Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέποντας ότι θα υπάρξει αδιέδοξο στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους και τους πιστωτές.

Σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο επικεφαλής του Ποταμιού , διατυπώνει φόβο ότι τον Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα φορολογικά μέτρα ακολουθώντας τη συνταγή της προηγούμενης κυβέρνησης.

Επισημαίνει μάλιστα πως «ο πρωθυπουργός έχει ακόμη ελάχιστο χρόνο να εκμεταλλευτεί το προσωπικό του κεφάλαιο στην κοινωνία που είναι ακόμη μεγάλο» και τον καλεί «να αναλογιστεί ότι λογοδοτεί στην ιστορία και όχι στις συνιστώσες».

Στην συνέντευξη του, ο κ. Θεοδωράκης καλεί τον πρωθυπουργό να αποφασίσει «με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει» και να σχηματίσει μια κυβέρνηση μεταρρυθμιστών από την παρούσα Βουλή, η οποία θα στηρίζεται κατά περίπτωση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Θεοδωράκης θεωρεί πως έχουν γίνει λάθη στη στελέχωση της κυβέρνησης και εκτιμά πως το Ποτάμι μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»

Το ιρανικό Fars υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Τραμπ αποδέχτηκε το Ιράν να επιβάλλει ναυτιλιακά τέλη στα Στενά του Ορμούζ

Reuters: Ελληνικά σχέδια για φόρο 15% στα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα

Η ΕΕ προετοιμάζει μεγάλης κλίμακας φορολογική μεταρρύθμιση: Νέες ελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις και την αμυντική βιομηχανία

Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): Φοροελάφρυνση μισθωτών, επανίδρυση κοινωνικού κράτους και προστασία από την ακρίβεια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...