ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Το ΠΟΤΑΜΙ, Χάρης Θεοχάρης,


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να κάνει τη ρήξη «με τις ιδεοληψίες, τα ψέματα και με το εσωτερικό της» και να προχωρήσει σε μια συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του Ποταμιού, Χ. Θεοχάρης.
Όπως είπε ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στον ANT1, κάθε συμφωνία είναι προτιμότερη από αυτό που θα επακολουθήσει χωρίς συμφωνία.
Για το αν θα υπάρξει συμφωνία με τους πιστωτές, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι έστω και σε αναλογία 55-45% οι φωνές της λογικής δείχνουν να επικρατούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αν και αυτό δεν είναι βέβαιο ότι συμβαίνει στους ΑΝΕΛ.
Είπε επίσης ότι η διαδικασία διαπραγμάτευσης στο τεχνικό επίπεδο έχει πια τελειώσει, οι διαφορές έχουν οριοθετηθεί και είμαστε πραγματικά στο σημείο που θα πρέπει το Μέγαρο Μαξίμου και η πλευρά των εταίρων να κινηθούν για μια πολιτική λύση.
Ο ίδιος δήλωσε πως το κόμμα του θα στηρίξει τη συμφωνία ασκώντας όμως ταυτόχρονα δριμύτατη κριτική, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι υπεύθυνη για τρία επιπλέον δισ. μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν τώρα, σε σχέση με τα μέτρα που απαιτούνταν στα τέλη του 2014.
























































