ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα
Η Καρυστιανού διέγραψε τον Αυγερινό για... «άδηλο σχέδιο διαβολής» - «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» η απάντηση του δημοσιογράφου
Ο Δούναβης στερεύει λόγω καύσωνα: Αποκαλύφθηκε σκελετός γιγάντιου μαμούθ στη Βουλγαρία
Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Σύγκρουση πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα: Δύο νεκροί και δύο ελαφρά τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ζήτησε οι εκλογές στην Ελλάδα να διεξαχθούν το ταχύτερο δυνατό για να αποφευχθούν καθυστερήσεις στην εφαρμογή του τρίτου προγράμματος στήριξης της χώρας.
«Ελπίζω ότι θα γίνουν το ταχύτερο δυνατόν ώστε να χαθεί ο λιγότερος δυνατός χρόνος» δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ.
«Πιστεύω ότι η πρόθεση του πρωθυπουργού Τσίπρα είναι να αποκτήσει μια πιο σταθερή κυβέρνηση» πρόσθεσε.
Όπως επισήμανε, «μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία υποστήριξε το πακέτο των μέτρων στο ελληνικό κοινοβούλιο και αναμένουμε ότι αυτή η υποστήριξη θα είναι ίσως ακόμη πιο ισχυρή» μετά τις εκλογές.
«Οι συμφωνίες και το πρόγραμμα μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή και η επίβλεψή μας γι’ αυτό θα είναι αυστηρή. Φυσικά κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να διοργανώνει εκλογές» κατέληξε.
























































