ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραδοχή πως στη θέση του, δεν θα υπέγραφε τα μέτρα λιτότητας, έκανε σύμφωνα με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά τη διάρκεια μιας κατ’ ιδίαν συζήτησής τους.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraph, σε μια ειλικρινή συζήτηση των δύο ανδρών, ο Γιάνης Βαρουφάκης φαίνεται να ρώτησε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών εάν αυτός στη θέση του θα υπέγραφε μια τέτοια συμφωνία με ένα τόσο βαρύ κόστος για την ελληνική κοινωνία.
«Σαν πατριώτης, όχι. Είναι κακό για τον λαό σας», απάντησε, σύμφωνα με την Telegraph, ο Σόιμπλε.
























































