Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημόσιο “άδειασμα” Μπακογιάννη σε Μητσοτάκη: Θα χειροκροτήσουμε τον Τσίπρα

Δημόσιο “άδειασμα” Μπακογιάννη σε Μητσοτάκη: Θα χειροκροτήσουμε τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνέχεια στην οικογενειακή… γαλάζια κόντρα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του ανηψιού του και περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη δίνει ο δεύτερος, μία ημέρα μετά το “βέτο” στη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ στο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση που λαμβάνει χώρα στη Λαμία.

Μετά την κανονική συμμετοχή του κ. Μπακογιάννη στην εκδήλωση, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος επέλεξε με μία δημόσια δήλωσή του να στείλει σαφές μήνυμα προς την ηγεσία της ΝΔ και τους χειρισμούς του τελευταίου 24ώρου, οι οποίες εκλαμβάνονται ως “φωτογραφική” τρικλοποδιά στον ανηψιό του και θεωρούμενο γαλάζιο δελφίνο.

Συγκεκριμένα, μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, ο κ. Μπακογιάννης είπε χαρακτηριστικά: “Και δημόσια εκφράζω τις ευχαριστίες μου για μια σειρά από θέματα και ελπίζω ότι το βράδυ θα χειροκροτήσουμε τον πρωθυπουργό για την ανακοίνωση του προγράμματος”.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Μπακογιάννης όχι μονάχα έδωσε το παρόν παρά τη “ντιρεκτίβα” του κ. Μητσοτάκη αλλά δεσμεύθηκε να… χειροκροτήσει κιόλας τον Αλέξη Τσίπρα εν αναμονή των ανακοινώσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδος.

Στην ομιλία του στο δημοτικό θέατρο Λαμίας, προτού ανέβει στο βήμα ο Αλ. Τσίπρας, ο Κ. Μπακογιάννης δεν έκρυψε το θετικό κλίμα που ήδη είχε καλλιεργήσει ενόψει του Συνεδρίου. Ο περιφερειάρχης (σ.σ. που παντρεύτηκε πριν από μια εβδομάδα), ξεκίνησε την τοποθέτηση του χιουμοριστικά, σχολιάζοντας «τέτοια εβδομάδα του μέλιτος όπως αυτή που μου χαρίσατε δεν είχα ποτέ φανταστεί».

Ο Κ. Μπακογιάννης προχώρησε σε πολιτικού χαρακτήρα τοποθέτηση αρχικά, προκειμένου να δείξει ότι απευθύνεται στον πρωθυπουργό ως ίσος προς ίσο και του ασκεί κριτική. Είπε ότι όλοι βιώνουμε φτώχεια, ανεργία, αδικία, μικρές και μεγάλες ήττες.

Για να υπογραμμίσει ωστόσο: «περιγράφω μια πραγματικότητα η οποία προφανώς δεν ξεκίνησε τον Γενάρη του 2015 (σ.σ. όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ), μην τρελαθούμε κιόλας!». «Αλλά συνεχίζει», πρόσθεσε.

Σε μια ακόμη ευθεία αιχμή προς τον Κυρ. Μητσοτάκη που με τη χθεσινή ανακοίνωση του έδειξε να προσβάλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση για μικροκομματικούς λόγους, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σημείωσε σε συνέχεια της πολιτικής κριτικής του προς την κυβέρνηση ότι μπορεί να έχουμε τις προσωπικές μας απόψεις, αλλά η αυτοδιοίκηση «δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος».

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του TRIBUNE για το… αντάρτικο Μπακογιάννη που ανοίγει το κουτί της Πανδώρας στη ΝΔ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...