Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις παραδέχεται ότι έπαθε “υστερία” και ζητά συγνώμη από τον πρωθυπουργό!

Ο Άδωνις παραδέχεται ότι έπαθε “υστερία” και ζητά συγνώμη από τον πρωθυπουργό!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να διέψευδε το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ, για την υστερία που έπαθε όταν έφυγε από το υπουργείο Υγείας, τώρα όμως σαν να παραδέχεται ότι… ταράχτηκε και μάλιστα ζητά συγνώμη από τον πρωθυπουργό που τα… έπαιξε!

Σε συνέντευξη – εξομολόγηση στην «Καθημερινή» ο πρώην υπουργός Υγείας ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον πρωθυπουργό, χαρακτήρισε άθλιο χειρισμό την πρώτη του αντίδραση έπειτα από την απομάκρυνσή του από το κυβερνητικό σχήμα και παραδέχθηκε ότι ίσως αυτό οφείλεται στην υπερβολική έκθεσή του στα ΜΜΕ.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Πρωθυπουργό. Η πρώτη μου αντίδραση στην απομάκρυνσή μου από το υπουργείο Υγείας ήταν εκ μέρους μου ένας άθλιος χειρισμός. Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά, που αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό μου. Έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε και θέλω να του ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη», είπε ο κ. Γεωργιάδης που από το Σεπτέμβριο θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σημειώνοντας ότι αισθάνεται διπλά άσχημα, διότι «ο Σαμαράς εμένα με ευεργέτησε κι εγώ αντέδρασα λες και δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Πρωθυπουργού να αλλάζει τους υπουργούς του», ο κ. Γεωργιάδης απέδωσε την αντικατάστασή του εν μέρει στην υπερέκθεσή του. «Οπως όλοι, έχω κάποια συν και κάποια πλην. Στα πλην μου είναι ότι υπερεκτίθεμαι και ότι κάποιες φορές ξεπερνώ το μέτρο και υπερβάλλω στις συγκρούσεις μου. Άρα, λοιπόν, μπορεί όντως να υπήρχαν λόγοι να αντικατασταθώ και σίγουρα ο Πρωθυπουργός είχε τους λόγους του, καθώς εκείνος μπορεί να βλέπει καλύτερα τη μεγάλη εικόνα», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Άρα εμείς καλά τα γράψαμε… Θυμηθείτε το δημοσίευμά μας εδώ: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Άδωνις, τελεί υπό… πρωθυπουργική επιτήρηση!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Κασσελάκης: «Το ΕΣΥ επί Μητσοτάκη έγινε ΕΓΩ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...