ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Φωτογραφίες,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, στην οδό Μοναστηρίου, έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, έξω από το γραφείο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο Δ. Βαρτζόπουλος πριν από λίγο ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες κι ένα μήνυμα που αναφέρει: Αυτή είναι η εικόνα του Πολιτικού μου Γραφείου. Περιμένω από τον επίσημο ΠΑΟΚ, να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα ωμής βίας.
Εξάλλου, οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Κούβελα, στη Μητροπόλεως, και συνομίλησαν με συνεργάτη του βουλευτή που βρισκόταν εκεί.
Νωρίτερα, οπαδοί του ΠΑΟΚ έγραψαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη, ενώ ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη, φώναξε συνθήματα και αποχώρησε.
Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα λόγω των τελευταίων γεγονότων με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και της νομοθετικής ρύθμισης που ψήφισε η κυβέρνηση για να μη συμβεί κάτι τέτοιο.


























































