Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα άκρα η κόντρα – Αναμένεται επίθεση Σημίτη στον Παπανδρέου

Στα άκρα η κόντρα – Αναμένεται επίθεση Σημίτη στον Παπανδρέου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ όλοι εκείνοι που κατέστρεψαν την πατρίδα, βύθισαν στη δυστυχία τον λαό και διέλυσαν τη δημοκρατική παράταξη, συνεχίζουν να ερίζουν δίχως να έχουν καμία συναίσθηση ή συνείδηση ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να απαξιώνονται όλο και περισσότερο στα μάτια του λαού, που τους θεωρεί προδότες της 3ης Σεπτέμβρη για αυτό και τους εγκατέλειψε.

Όπως διαβάζουμε στα parapolitika,gr, στο χορό του πολιτικού ξεκατινιάσματος των ζόμπι του ΠΑΣΟΚ θα μπει και ο Κώστας Σημίτης (θυμάστε ποιος, δεν τον ξεχάσατε), ο οποίος αναμένεται να δώσει “ηχηρή” απάντηση (ευχόμαστε και χωρίς σαρδάμ για να καταλάβουμε τι λέει) στον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πατριάρχης των εκσυγχρονιστών και ιδεολογικός μέντορας του σοσιαλφιλελευθερισμού, που διέλυσε το αξιακό σύστημα της δημοκρατικής παράταξης και μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ από πατριωτικό κίνημα σε παραμάγαζο της γερμανικής ηγεμονίας, λέγεται ότι θα καταφερθεί εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου αφήνοντας υπονοούμενα για τις πραγματικές αιτίες της διαγραφής του το 2008. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σχετικές συνεννοήσεις με την πλευρά Βενιζέλου.

Προφανώς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αδυνατεί να κατανοήσει ότι βάζοντας τον Σημίτη να επιτεθεί στον Παπανδρέου κάνει τον τελευταίο συμπαθή ακόμα και σε εκείνους που τον απεχθάνονται, αφού πραγματικά στον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης, πιο απεχθής από τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο μαζί είναι μόνο ο Σημίτης, ο οποίος -δεν ξεχνάμε- έφυγε βράδυ πετώντας το δαχτυλίδι στον Γιωργάκη…

Όπως γράφουν τα parapolitika.gr, ο Κώστας Σημίτης ετοιμάζει βαρυσήμαντη ομιλία στο Ζάππειο και φρόντισε να κάνει και το σχετικό αίτημα στον Βενιζέλο προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα να μιλήσει, αλλά και να έχει και το χρόνο που θέλει.

Δεν θα κάνει μόνο έναν απλό χαιρετισμό ο κ. Σημίτης στην σημερινή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο, αλλά ετοιμάζει βαρυσήμαντες ανακοινώσεις για το μέλλον της παράταξης, ίσως και για το δικό του ρόλο. Δεν έχει και πολλές ευκαιρίες ο Σημίτης να απευθυνθεί δημόσια ή ακόμη και σε κομματικό ακροατήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν παρέστη στην εκδήλωση που οργάνωσε το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου την Τρίτη στο Ζάππειο.

Γελάει ο κόσμος…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Πέθανε ο συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...