ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακατάλληλα χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, τα 40 λεωφορεία που παρέλαβε η κυβέρνηση με την παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, τα λεωφορεία δεν πληρούν, όπως υποστηρίζει, τον απαράβατο όρο που έθεσε το 7ο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την απόφαση 497/21 στις 23 Μαρτίου, για να υπογράφει η σύμβαση, ότι όλα ανεξαιρέτως τα πλευρικά παράθυρα θα πρέπει να είναι ανοιγοκλειόμενα.
«Γεγονός που το υπουργείο Μεταφορών απέκρυψε προκειμένου να γίνει η φιέστα του κ Μητσοτάκη», συμπληρώνει το ΚΙΝΑΛ.
Όπως επισημαίνει, «Ο συνωστισμός όμως στα μέσα μαζικής μεταφοράς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξάπλωση της πανδημίας, όλη αυτή την περίοδο. Με την Κυβέρνηση να εξαγγέλλει 300 νέα λεωφορεία εδώ και 9 μήνες»
«Για μια ακόμη φορά σε κρίσιμες ώρες η ΝΔ αποδεικνύεται ανίκανη να προστατεύσει τη δημόσια υγεία και να επιτελέσει το καθήκον της», προσθέτει.
«Απαιτείται άμεση προσαρμογή στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ώστε να μη δημιουργηθεί νέα ωρολογιακή βόμβα για την εξάπλωση της πανδημίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.
























































