ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Από τον εφησυχασμό και την απαράδεκτη ανεμελιά του Οκτωβρίου, η Κυβέρνηση πανικόβλητη από την τραγική εικόνα της πανδημίας, περνά μόνο σε ημίμετρα, ενώ συνεχίζει να τρέμει το πολιτικό κόστος», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του, με την οποία σχολιάζει τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας για την αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας.
Η Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζει πως «αυτή η Κυβέρνηση δεν τολμά, δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες».
Και επισημαίνει ότι οι προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για τους ελέγχους, την ενίσχυση του ΕΣΥ, και την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, είναι όσο ποτέ αναγκαίες.























































