ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οριστικοποιήθηκε μετά από διαβουλεύσεις των δύο πλευρών η συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη ρωσική πρωτεύουσα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου και με τα ως τώρα δεδομένα, για το τετ α τετ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 8η Δεκεμβρίου.
Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν οι σχέσεις των δύο χωρών, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τα ελληνοτουρκικά και σειρά άλλων θεμάτων.























































