ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει το υπουργείο Υγείας αναφορές σχετικά με την αντικατάσταση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την πανδημία με νέα Επιτροπή.
Διευκρινίζει σχετικά, ότι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ) που συστήνεται από το Υπουργείο Υγείας με επικεφαλής τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα σε εφαρμογή του Νόμου 4675/2020 ασχολείται με θέματα αμιγώς Δημόσιας Υγείας και δεν σχετίζεται με την πανδημία και την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που παραμένει κανονικά και θα συνεχίσει να συνεδριάζει.
Επομένως, καταλήγει το υπ. Υγείας, η αναφορά περί δήθεν δημιουργίας νέας Επιτροπής που αντικαθιστά την προηγούμενη είναι απολύτως ανακριβής.
























































