Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βαρβιτσιώτης στη Μόσχα – Ποιους θα δει, τι θα συζητήσει

Ο Βαρβιτσιώτης στη Μόσχα – Ποιους θα δει, τι θα συζητήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα (29-30/11/2021) θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ως συμπρόεδρος της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, θα είναι επικεφαλής της ελληνικής κυβερνητικής αποστολής.

Ειδικότερα, αύριο Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Αλεξάντρ Γκρουσκό.

Αργότερα, την ίδια μέρα, θα συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, θα συμπροεδρεύσει της 13ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής, Επιστημονικής και Τεχνικής Συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας.

Μετά το τέλος της Ολομέλειας της ΜΔΕ θα γίνει η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας καθώς και επιμέρους διμερών συμφωνιών.

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο με τον συμπρόεδρο, υπουργό Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Βιτάλι Σαβέλιεφ.

Το απόγευμα της ίδια μέρας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα εγκαινιάσει Έκθεση με τίτλο «Η Ελλάδα κατά την περίοδο του Αγώνα για την Ανεξαρτησία 1821-1830 μέσα από ρωσικές πηγές», η οποία θα φιλοξενηθεί στη Ρωσική Κρατική Βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν προς Τεχεράνη: Η Ρωσία στέκεται στο πλευρό του Ιράν

Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία

Δύο δημοσιογράφοι του RT τραυματίστηκαν στον Λίβανο – Δεν ήταν «τυχαίο» καταγγέλλει η Ρωσία

Πλοία με ρωσικό αργό σπάνε το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα

Στη Μόσχα ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, Μοτζταμπά Χαμενεΐ – Υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...