ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζωή Κωνσταντοπούλου, Κρατικός Προϋπολογισμός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πλεύση Ελευθερίας,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν είναι στον Προϋπολογισμό» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δηλώσεις της μετά το τέλος της πενθήμερης διαδικασίας, συζήτησης και ψήφισης του Προϋπολογισμού 2025.
Ο κ. Μητσοτάκης «προφασίζεται ότι δίνει κάποια πράγματα στους πολίτες για να χαλιναγωγήσει την κοινωνική κατακραυγή που είναι τεράστια», σημείωσε.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι ούτε οι ελάχιστες διευκολύνσεις των Τραπεζών προς τους πολίτες, ούτε το επίδομα επικινδύνου προς τα Σώματα Ασφαλείας έχουν νομοθετηθεί.
Αυτό δείχνει από τη μια ότι η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσπαθεί να τους κοροϊδέψει κι από την άλλη ότι ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται πως «ο προϋπολογισμός είναι κακός και η οικονομική πολιτική είναι αντικοινωνική».
























































