Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κωνσταντοπούλου ξεμπροστιάζει Μητσοτάκη: «Αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν είναι στον προϋπολογισμό»

Η Κωνσταντοπούλου ξεμπροστιάζει Μητσοτάκη: «Αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν είναι στον προϋπολογισμό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν είναι στον Προϋπολογισμό» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δηλώσεις της μετά το τέλος της πενθήμερης διαδικασίας, συζήτησης και ψήφισης του Προϋπολογισμού 2025.

Ο κ. Μητσοτάκης «προφασίζεται ότι δίνει κάποια πράγματα στους πολίτες για να χαλιναγωγήσει την κοινωνική κατακραυγή που είναι τεράστια», σημείωσε.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι ούτε οι ελάχιστες διευκολύνσεις των Τραπεζών προς τους πολίτες, ούτε το επίδομα επικινδύνου προς τα Σώματα Ασφαλείας έχουν νομοθετηθεί.

Αυτό δείχνει από τη μια ότι η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσπαθεί να τους κοροϊδέψει κι από την άλλη ότι ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται πως «ο προϋπολογισμός είναι κακός και η οικονομική πολιτική είναι αντικοινωνική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χωρίς προϋπολογισμό και πάλι η Γαλλία – Πολωμένο το πολιτικό σκηνικό

Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα

Διαμαντής Καραναστάσης: Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής – Του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Δημοσκόπηση Pulse: 23,5% η ΝΔ – Στο 21% έως 33% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...