ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θριαμβευτική εκκίνηση στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο έκανε η «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης αφού η Ρωσία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σαουδική Αραβία, στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ, καθώς συνέτριψε με 5-0 σκορ την αντίπαλό της.
Στο 13ο λεπτό όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι καθώς οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκαζίνσκι, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γκολόβιν, κάνοντας το 1-0.
Στο 43ο λεπτό η «αρκούδα» διπλασίασε τα τέρματά της με ψύχραιμο πλασέ του Τσερίσεφ, με τον Τζούρα στο 71′ να γράφει το 3-0 για την ομάδα του.
Η Ρωσία πάντως πέτυχε ακόμη δύο γκολ στα… χασομέρια του ματς, καθώς ο Τσερίσεφ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρώτο λεπτο των καθυστερήσεων και ο Γκολοβίν με απευθείας εκτέλεση πέναλτι στο 90+4′ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για τους «οικοδεσπότες».























































