Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φίλαθλοι στα Σκόπια φώναζαν το σύνθημα «Ποτέ Βόρεια – Μόνο Μακεδονία»

Φίλαθλοι στα Σκόπια φώναζαν το σύνθημα «Ποτέ Βόρεια – Μόνο Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Σκόπια,

Εκατοντάδες άνθρωποι μαζεύτηκαν το βράδυ της Δευτέρας (03/06) στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες της Βαρντάρ την κατάκτηση του Champions League στο χάντμπολ Ανδρών, μια τεράστια επιτυχία εάν αναλογιστεί κανείς τη δυσκολία που υπάρχει για ομάδες τόσο μικρών πληθυσμιακά χωρών να διακριθούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε ένα άθλημα με παραδοσιακές δυνάμεις, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία.

Ωστόσο, η Βαρντάρ έκανε την έκπληξη στο Final 4 που διεξήχθη στην Κολωνία της Γερμανίας και ανέβηκε στην ευρωπαϊκή κορυφή για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και πάλι το 2017 είχε καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά και ως το απόλυτο αουτσάιντερ να κατακτήσει τον τίτλο.

Όπως φαντάζει λογικό, η επιτυχία αυτή της ομάδας των Σκοπίων είχε και πολιτικό «χρώμα», το οποίο… φρόντισαν να δώσουν τόσο οι οπαδοί της ομάδας όσο και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της.

Μάλιστα, ο αρχηγός Στογιάντσε Στοίλοφ πήρε κάποια στιγμή το μικρόφωνο και αφιέρωσε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στον οπαδό του συλλόγου, Νίκολα Σαντόφσκι, ο οποίος είχε δολοφονηθεί το 2018, όντας 20 ετών, από τρεις μειονοτικούς Αλβανούς.

Επίσης, από τα μικρόφωνα ακούστηκε το σύνθημα «Ποτέ Βόρεια – Μόνο Μακεδονία», το οποίο άρχισε να τραγουδά και το «μεθυσμένο» από τη χαρά της επιτυχίας πλήθος, ενώ πολλοί από τους παρευρισκόμενους κρατούσαν τις παράνομες και αλυτρωτικές σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr