Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-83

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-83
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τα πολλά «μπλακ-άουτ» στο παιχνίδι του, βλέποντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να γίνεται η ένατη ομάδα που περνάει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, στην εφετινή Euroleague.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 83-95 από τους Ισραηλινούς, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο απογοητευτικό 7-18 (14η θέση, προτελευταία).

Στον αντίποδα, η Μακάμπι πανηγύρισε την 3η διαδοχική επιτυχία της και με ρεκόρ 14-11 συνεχίζει την καταδίωξη της πέμπτης θέσης, ενόψει των πλέι οφ.

Με τεράστια αμυντικά κενά, χωρίς διάρκεια στην επίθεση, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και με στιγμές που έδειχνε να αγωνίζεται χωρίς κανένα απολύτο πλάνο, βασιζόμενος μόνο με το ένστικτο των παικτών του, ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε απέναντι στη Μακάμπι, η οποία εξέθεσε -και αυτή με τη σειρά της- την «πράσινη» άμυνα, φορτώνοντας το καλάθι του «τριφυλλιού» με 95 πόντους.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποτελέσε και πάλι τη σταθερή αξία στην επίθεση του Παναθηναϊκού, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι θετικός στην ευρωπαϊκή επιστροφή του (17π., 2ρ., 4ασ.).

Ωστόσο, μοναδικό κέρδος του τεχνικού του «τριφυλλιο», Δημήτρη Πρίφτη, από τη σημερινή αναμέτρηση ήταν η εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος σημείωσε career high στη Euroleague σε πόντους (11π. με 1/1δ., 3/3τρ.), ασίστ (3) και index (8) στα 18 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οκάρο Ουάιτ παρουσίασε συμπτώματα ίωσης πριν το τζάμπολ και έμεινε εκτός.

Από τη Μακάμπι «έλαμψε» ο Ντέρικ Ουίλιαμς με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 46-55, 58-70, 83-95

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πρίφτης): Μέικον 13, Παπαγιάννης 6, Καββαδάς 2, Παπαπέτρου 17 (3), Κασελάκης 8 (1), Νέντοβιτς 21 (5), Έβανς 3 (1), Μαντζούκας 11 (3), Σαντ Ρος 2.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Εβέν): Γουίλμπεκιν 9 (2), Έβανς 11 (1), Καλέιρο, Oυίλιαμς 17 (4), Ρέινολντς 16, Σόρκιν, Ντιμπαρτολομέο 5 (1), Νάναλι 15 (2), Ζίζιτς 13, Ζιβ 9 (1).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

EuroLeague: Η Μακάμπι Tελ Αβίβ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο δρόμο προς το Final Four

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Ολυμπιακός: Νίκησε 84-81 τη Φενέρμπαχτσε και θα βρει μπροστά του τη Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ουραγό Άλμπα Βερολίνου 84-75 και διασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr