ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα Παναθηναϊκός από τα παλιά υπέταξε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, δίνοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί 13 ηττών από τους Ισπανούς και προσφέροντας απλόχερα ένα δώρο στον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί πλέον με την αποτυχία της ομάδας του Πάμπλο Λάσο να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση της κατάταξης.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 87-86 της «Βασίλισσας», για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης της βαθμολογίας (8-18).
Στον αντίποδα, η Ρεάλ, η οποία υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα της, υποχώρησε στο 18-9 και πλέον αισθάνεται τις ανάσες της Αρμάνι Μιλάνο (18-8) και του Ολυμπιακού (18-9).
Μεγάλη εμφάνιση από τον Παπαγιάννη με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Παπαπέτρου να είχε 15π., ενώ από 13π. είχαν οι Νέντοβιτς και Έβανς.
Από την ομάδα του Λάσο ξεχώρισε ο Ερτέλ με 18 πόντους και ο Γιουλ με 15π.
Τα δεκάλεπτα: 22-11, 41-32, 59-54, 87-86























































