ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ολυμπιακός «έλιωσε» τη Μονακό 76-62 και πήγε στον τελικό της Euroleague

Ο Ολυμπιακός «έλιωσε» τη Μονακό 76-62 και πήγε στον τελικό της Euroleague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μονακό, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Στον τελικό της Euroleague, με τρόπο πραγματικά εκκωφαντικό, προκρίθηκε ο Ολυμπιακός για 9η φορά στην ιστορία του, καθώς επικράτησε της Μονακό με 76-62 στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Κάουνας και την Κυριακή (21/5) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο του στη διοργάνωση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα.

Η «αναιμική» εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το -12 απέναντι στους Μονεγάσκους (29-41), μετατράπηκε σε καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, που συμπαρέσυρε στο διάβα του τη Μονακό και την έριξε στο καναβάτσο.

Η καταπληκτική τρίτη περίοδος με επιμέρους σκορ 27-2, άλλαξε τα πάντα και οδήγησε τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Τρομερή εμφάνιση απ’ τον MVP της κανονικής περιόδου Σάσα Βεζένκοφ που «σταμάτησε» στους 19 πόντους και στα 6 ριμπάουντ, καθοριστικός στις στιγμές που η μπάλα «έκαιγε» κι ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου με 15 πόντους (8ρ.) και πολλά μεγάλα καλάθια στο τρίτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 29-41, 56-43, 76-62

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός

Οι άνθρωποι πίσω από τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού

Βάδην, pick and roll και… libero: Το quiz που έκλεψε την παράσταση στο event της Allwyn με τις 5 μεγαλύτερες ομοσπονδίες της Ελλάδας

Ιστορικό κάζο για την Εθνική μπάσκετ, έχασε 56-71 από την Πορτογαλία

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου – Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr