ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του 4ου τίτλου Euroleague στην ιστορία του, αλλά ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 79-78 με καλάθι του Γιουλ στα 3.1 δεύτερα πριν το τέλος.
Ετσι η Βασίλισσα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 11η φορά στην Ιστορία της, την ώρα που ο Ολυμπιακός κρατούσε το τρόπαιο στα χέρια του για 39.5 λεπτά.
Χάρη στο καλάθι του Γιουλ μπροστά στον Φαλ στα 3,2’’ πριν από τη λήξη και με τον Σλούκα να αστοχεί στην εκπνοή, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 79-78 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Final Four.
Αυτό, ήταν και το μοναδικό καλάθι του Ισπανού γκαρντ στον τελικό, αλλά οι Πειραιώτες έδειξαν τάσεις αυτοχειρίας, αφού ήταν στο +6 (78-72), στο 38′.
Ωστόσο, στο τελευταίο δίλεπτο έμειναν χωρίς πόντο, κάνοντας τη μία κακή επίθεση πίσω από την άλλη, με τον Ροντρίγκεθ στον αντίποδα να βάζει τα μεγάλα σουτ και να φέρνει τη διαφορά στον πόντο (78-77), πριν το μεγάλο σουτ του Γιουλ, που έδωσε την 11η Ευρωλίγκα στους Μαδριλένους.
Τα δεκάλεπτα: 24-17, 45-45, 63-59, 78-79























































