ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Παναθηναϊκός άντεξε στο ξέσπασμα της Βιλερμπάν από τα 6,75 στην τέταρτη περίοδο και πήρε στις… λεπτομέρειες ένα τεράστιο «διπλό» στο «Αστρομπάλ».
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 96-93 των Γάλλων, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, βελτίωσαν σε 17-10 το ρεκόρ τους και σε περίπτωση ήττας της Φενερμπαχτσέ από την Παρί στο Παρίσι, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας (εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής), θα «αναρριχηθούν» στη δεύτερη θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Στους 24 πόντους ο Ναν (με 6 ασίστ), στους 15 ο Ερνανγκόμεθ (με 9 ριμπάουντ), με τον Μήτογλου να σημειώνει 14. Κομβικότατος ο Σλούκας με 12 πόντους και 6 ασίστ.
Ο Ντε Κολό είχε 16 πόντους, με τον Σακό να έχει 15 και τον Ατζίνσα να προσθέτει 18 με 6/7 τρίποντα! Νταμπλ-νταμπλ ο Μαλεντόν με 10 πόντους και 10 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 16-25, 44-54, 63-71, 93-96






















































