Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανία: Η νεότερη γιαγιά είναι μόλις 31 χρονών – Γέννησε μαζί με την κόρη της

Βρετανία: Η νεότερη γιαγιά είναι μόλις 31 χρονών – Γέννησε μαζί με την κόρη της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Έγκυος,

Η Jaymee Starr από τη Βρετανία η οποία γέννησε την κόρη της, Harleigh, μόλις πέντε μήνες αφού η μητέρα της έφερε στον κόσμο το έκτο της παιδί μιλάει για την ιστορία της καθώς θέλει να εμπνεύσει τους άλλους εφήβους αποκαλύπτοντας ότι ακόμη και με το παιδί μπορεί κανείς να συνεχίσει τις σπουδές του και την καριέρα του.

Η μαθήτρια τότε Jayme, γέννησε την Harleigh τον Αύγουστο του 2013, ήταν 14 ετών και ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος όταν η 31χρονη μητέρα της Tobii περίμενε το έκτο παιδί της, δηλαδή τον αδερφό της. Η ίδια δήλωσε μιλώντας στη βρετανική Sun: «Οι άνθρωποι που μας έβλεπαν, μια 14χρονη και την πανέμορφη μαμά μου υπέθεταν πως ήμασταν αδελφές και έγκυοι. Η μαμά μου έγινε γιαγιά στο πρώτο της εγγόνι και μητέρα στο έκτο της παιδί στα 31 και αυτό την έκανε περήφανη που είναι τόσο νέα γιαγιά.» Τώρα η Jaymee θέλει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της για να εμπνεύσει τα νεαρά κορίτσια να μην τα εγκαταλείψουν εάν μείνουν έγκυοι αλλά να βάλουν το μωρό και το σχολείο τους σε προτεραιότητα.

Η ίδια συνέχισε το σχολείο και θέλει να τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ ταυτόχρονα φροντίζει το παιδί της και βοηθάει την 34 ετών πλέον μαμά της με τα υπόλοιπα παιδιά. Η μητέρα της, Tobii, των οποίων τα παιδιά είναι τώρα 18, 16, 12,11, οκτώ και τρία, πρόσθεσε όταν έμαθε ότι η κόρη της είναι έγκυος στα 14: «Τη ρώτησα τι ήθελε να κάνει επειδή ήταν το σώμα της και το μωρό της. Σοκαρίστηκα, αλλά έπρεπε να την υποστηρίξω». Η ίδια είχε μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί στα 16 και αποτέλεσε την έμπνευση, όπως λένε και οι δύο, για την κόρη της ώστε να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει με το σχολείο. Η Tobii έφερε στον κόσμο το έκτο παιδί της τον Μάρτιο του 2013 και τον Αύγουστο έγινε γιαγιά, ενώ η 56χρονη μαμά της απέκτησε το πρώτο της δισέγγονο.

Μιλώντας για τη ζωή μετά το μωρό, η έφηβη Jaymee αναφέρει ότι επέστρεψε στο σχολείο μετά από λίγες εβδομάδες και έβαλε στόχο να το τελειώσει, έχοντας απόλυτο στήριγμα τη μαμά της, αφού δεν είχε την ίδια ανταπόκριση από τον σύντροφό της με τον οποίο είχε μείνει έγκυος. Πλέον μιλάει για την ιστορία της θέλοντας να πει οτι όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, μπορεί κάποιος να τα καταφέρει και να συμβουλεύσει άλλες έφηβες να μιλούν στις μαμάδες τους για να παίρνουν αποφάσεις. Η 34χρονη σήμερα γιαγιά, η νεότερη της Βρετανίας, δηλώνει περήφανη για την κόρη της παρά το αρχικό σοκ της και χαίρεται που επέστρεψε στο σχολείο και δεν το έβαλε κάτω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Παραδικαστικό κύκλωμα: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία – Φυγοδικούσε 19 χρόνια

Βρετανία-Δημοσκόπηση: Βαριά ήττα για τους Συντηρητικούς – Άνετη πλειοψηφία για τους Εργατικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr